Sterk in dakproducten

GRILLO is een dakpartner met vele jaren ervaring. GRILLO richt zich niet primair op traditionele dakbedekking, maar op zogenaamde speciale toepassingen, zoals de WadoDrain®-tegels, MARQ valbeveiliging, groendaken, lekdetectie, de dakcollector en PV panelen. Voor dakbedekkingen werken we nauw samen met onze partner MASTUM bv. Want er kan zoveel meer met een dak. Multifunctionele daken vragen om specifieke vakkennis en kunde. Natuurlijk gaan wij bij GRILLO voor de allerhoogste kwaliteit. Daar beginnen we mee tijdens de eerste besprekingen, want wat wij er gezamenlijk aan de voorkant in stoppen, komt er op het dak beslist in kwalitatief hoogwaardige vorm weer uit. Met prima garantievoorwaarden.

 

Het beste advies

Zoals gezegd: wat we er aan de voorkant in stoppen, betaalt zich dubbel en dwars terug met het eindresultaat. Vanaf het eerste telefoontje of mailtje tot en met de oplevering kun je op GRILLO rekenen. En natuurlijk. Net als jij, zijn wij ook niet perfect, maar we streven wel naar de perfecte oplossing. En mocht er onverhoopt onderweg iets misgaan, dan staan wij vooraan om dat te herstellen. Alles in het teken van het beste dak!

 

Onderhoudscontract

De levensduur van elk dak wordt verlengd door goed onderhoud. Dat geldt natuurlijk ook voor multifunctionele daken. Juist bij een multifunctioneel gebruik ligt er vaak meer druk op onderhoud.. Een combinatie van verschillende en soms complexe functies, zoals zonnestroomdaken, parkeerdaken, energiedaken, groendaken of valbeveiliging is hartstikke mooi natuurlijk. Wil je dat het ook mooi blijft én multifunctioneel en waterdicht, dan kun je uitstekende uit de voeten met het GRILLO Onderhoudscontract. Onaangename verrassingen worden zo tot een minimum teruggebracht. Sterker nog: goed onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van je dak; het is ook nog eens kostenbesparend.

 

Kennismaken met Grillo?

Kennismaken kan maar één keer. Daarna is er sprake van een relatie. Daarom zorgen we ervoor dat de eerste kennismaking met GRILLO de voorbode is vor een langdurige samenwerking!

 

Maak kennis met Grillo

Adresgegevens

Grillo Dakproducten

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@grillo-dakafwerkingen.nl

Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van GRILLO. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op