Onze aanpak

GRILLO is expert in dakproducten.. Wij zijn meedenkers en meedoeners. Praktisch, innovatief en deskundig. Bovendien werken we maar al te graag samen, omdat we er rotsvast in geloven dat door samenwerking niet alleen de beste ideeën ontstaan maar ook de grootst mogelijke betrokkenheid. En die betrokkenheid is de basis voor onze hoge kwaliteit. Op zoek naar samenwerking met de juiste partners doen we graag een stap naar voren. Om met specialisten, zoals architecten, aannemers, , projectontwikkelaars en opdrachtgevers te laten zien wat GRILLO voor ze kan betekenen. Doelgericht én met de focus op kwaliteit. Of het nu om een compleet groendak gaat of een doorvoer. Je kunt altijd rekenen op dezelfde maximale aandacht van onze experts.

 

Je dak heeft onuitputtelijke mogelijkheden

Natuurlijk. De belangrijkste functie van een dak is waterdichting. Maar het dak heeft veel meer te bieden dan dat. Je kan er op leven, parkeren, lopen, tuinieren, zonnen of genieten van het uitzicht. GRILLO draagt graag bij aan die beleving. Met een groendak bijvoorbeeld. Of met een PV-panelendak of andere zonne-energiesystemen.

 

Kennismaken met Grillo?

Kennismaken kan maar één keer. Daarna is er sprake van een relatie. Daarom zorgen we ervoor dat de eerste kennismaking met GRILLO de voorbode is vor een langdurige samenwerking!

 

Maak kennis met Grillo

Adresgegevens

Grillo Dakproducten

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@grillo-dakafwerkingen.nl

Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van GRILLO. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op