Dakproducten met lange levensduur

GRILLO heeft ook voor detail. En kwaliteit. We zijn niet voor niets de Nederlandse geworden van JUAL Dakdoorvoeren en andere slimme dakproducten. Deze bieden we aan via onze JUAL-webshop. Lekker Dakdoorvoeren kun je dus lekker makkelijk en veilig online bestellen.

 

Assortiment dakproducten

Behalve uit dakdoorvoeren bestaat het assortiment dakproducten van JUAL uit stadse uitlopen, kabeldoorvoeren, bladvangers, flexibele onderuitlopen en dakconsoles.

JUAL is een begrip daar waar het gaat om kwaliteit. Het is een modern metaalbedrijf met 130 mensen in dienst met het hoofdkantoor in Denemarken en een eigen fabriek in China. JUAL voldoet met zijn manier van werken aan de hoogste internationale normen in de bouw. Dit wordt gewaarborgd door continue monitoring van de productie en een constante hoge kwaliteit. JUAL is de eerste leverancier in de Scandinavische landen, die TÜV goedgekeurd outlets en volledig CE-gecertificeerde dakaccessoires heeft.

 

Ook maatwerk

Heb je speciale wensen of wil je specials laten maken, maatwerkproducten waar je prima mee uit de voeten kan, laat het ons weten. GRILLO is ook de ideale partner voor kwalitatieve hoogwaardige dakproducten, die bovendien een lange levensduur hebben.

Naar de webshop

 

Samenwerken met GRILLO

Samen sterk op daken is geen loze belofte. Het is een doelstelling en visie tegelijkertijd. Omdat we er rotsvast in geloven dat samenwerking simpelweg leidt tot betere resultaten. Betere daken dus. Meer weten over samenwerken met GRILLO?

 

Neem contact met ons op

Adresgegevens

Grillo Dakproducten

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@grillo-dakafwerkingen.nl

Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van GRILLO. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op